Kış İhtiyaçları #3: Ceradolin Losyonlar -Hidro ve Lipo


29 Aralık 2014 Pazartesi

Nemlendiricisiz kış listesi olur mu? Olmaz! Benim vücudum fazla kurumaz; ancak, yüzüm her kış -özellikle çenem- pul pul oluyor. Ankara'nın kuru havasına da hiçbir krem fayda etmiyor, Fakat Gülşen'in Şimdi Okullu Olduk etkinliğinde hediye edilen Ceradolin kremler ile bu sene kuru havaya bir miktar meydan okudum gibi...


Ceradolin Hidro su bazlı, Lipo ise yağ bazlı bir losyon. Ben Lipo versiyonunu vücudumda, Hidro versiyonunu ise yüzümde kullanıyorum. 

Ceradolin Lipo ince kıvamlı ama yağlı bir losyon. İçinde seramid, hyaluronik asit, argan, pasiflora ve kanola yağları ile gliserin bulunuyor. Cildi gerçekten yumuşacık yapıyor; ama, sürülmesi biraz zahmetli, zor dağılıyor. Buna rağmen etkisini çok seviyorum.

Ceradolin Hidro ise daha kremsi ve akışkan olmayan bir kıvama sahip. Lipo'ya göre daha hafif ve çabuk emilen, kolayca dağılan bir krem. Cildimde hiç ağırlık yapmıyor ve yüzümü çok güzel nemlendiriyor. İçeriğinde seramid, hyaluronik asit, shea yağı, skualen, E vitamini ve gliserin bulunuyor. Dimetikon da yazmasına karşın içerik listesinde göremedim -ki bu iyi bir şey bence. 


İçeriğini de gayet iyi bulduğum Ceradolin losyonları eczanelerden alabilirsiniz. Sanıyorum ki 100 mL'lik bu boyları 44 TL civarında. Kuru ciltten şikayetçi olanlara şiddetle öneririm. 

Mutlu haftalar!!!









3 yorum

  1. cildin neme ihtiyacı olduğu her an kullanabilirsiniz.yağlı cildim olmasına rağmen vazgeçilmezimdir hidro.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız Suzan Suzan :) Yağlandırmadan güzel nem veren ender kremlerden. Sevgiler!

      Sil
  2. cildin neme ihtiyacı olduğu her an kullanabilirsiniz.yağlı cildim olmasına rağmen vazgeçilmezimdir hidro.

    YanıtlaSil

"Yapıcı" olduğu sürece her türlü eleştiriye açığım. Yalnızca beğeninizi ifade etmek zorunda değilsiniz pek tabii; ama, yazar(lar)ı ya da yorumcuları kıracak, incitecek tarzda yorumlar yazmaktan kaçınmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

© L'Arc-en-ciel
Maira Gall
L'Arc-en-ciel - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.