Basın Bülteni: "beruby" ile Online Alışveriş Yaparken Kazanın!!!


27 Ocak 2014 Pazartesi

beruby ile Online Alışverişte Harcadıklarınızı Nakit Olarak Geri Alın…

İspanyol Online Cashback (Alışverişten Kazan), Kupon ve Fırsat Devi ‘’BERUBY’’, Türkiye’de!

İspanya merkezli, özellikle Güney Avrupa ve Latin Amerika’da cashback, kupon ve fırsat pazarında lider olan beruby, artık Türkiye’de. 14 ülkede faaliyet gösteren ve Hepsiburada, GittiGidiyor, Markafoni, BuldumBuldum.com, ÇiçekSepeti gibi 300’ü aşkın online alışveriş sitesi üzerinden yapılan harcamaların, kampanya dahilindeki oranlarını kullanıcılara kesintisiz nakit olarak geri ödeyen beruby, Türkiye’de yepyeni bir dönemi başlatıyor.
 Ayrıca sistem Alışverişten Kazan (Cashback) dışında İndirim Kuponları ve Hemen Kazan gibi özel fırsatlar da barındırıyor.

14 ülkede 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip olan beruby, aylık 3 milyon tekil ziyaretçiye 15 milyon  sayfa gösterimi gerçekleştiriyor. Türkiye operasyonuna yaklaşık 1 yıl önce Madrid ofisinden başlayan, şu ana kadar hızlı bir organik büyüme kaydederek 100.000’in üzerinde kullanıcı sayısına ulaştı ve her ay ortalama 300.000 ziyaretçi beruby’de bulunan cashback, kupon ve hemen kazandıran teklifleri inceliyor.  http://tr.beruby.com/ sitesine üye olan kullacılara yüzlerce fırsatı kullanma şansına sahipler.

beruby’yi rakiplerinden ayıran en önemli fark ise reklamverenlerinden aldığı komisyonun tamamını kullanıcılarına ödemesi ve kullanıcılarının kazançlarından hiçbir kesinti yapmaması 300’den fazla marka ve online alışveriş sitesinin bulunduğu platform, kullanıcılara zengin fırsatlar sunuyor.

Aralık ayına kadar sadece Paypal üzerinden ödeme yapan beruby, artık kullanıcılarının banka hesaplarına da ödeme yapabiliyor.

Mobil uygulaması da olan beruby’yi aşağıdaki  linklerden indirmeniz mümkün.


beruby online alışveriş tutkunları için oldukça kazançlı 3 temel hizmet veriyor.

Alışverişten Kazan (Cashback): Kullanıcılarımız, anlaşmalı olduğumuz mağazaların beruby.com’da bulunan bağlantılarına tıklayarak alışveriş yaptıktan sonra alışveriş tutarının belirli bir oranı kadar para iadesi kazanıyorlar.Giyim alışverişinden uçak biletine, teknoloji ürünlerinden otel rezervasyonuna Türkiye’deki en büyük markaların fırsatlarına tek bir yerden ulaşmanız ve hızlıca yararlanmanız mümkün. Alışverişinizi gerçekleştirdikten sonra kazandığınız tutarlar 2-3 gün içerisinde hesabınızda görünüyor ve sonrasında markanın iptal iade işlemi olmadığını bildirmesi üzerine kullanıcıya ödeme yapılıyor. 

      • Devam eden para iadesi fırsatları
      • Markafoni: %6 para iadesi
      • Ciceksepeti.com: %11 para iadesi
      • buldumbuldum.com: %12 para iadesi
      • hepsiburada.com: %3 para iadesi


İndirim Kuponları: Online ve offline indirim kuponlarını tek bir adreste kullanıcılarına sunan beruby, özellikle mobil uygulamasını indiren kullanıcılarına çok yakında konum bazlı olarak markaların fırsatlarını da göndermeye başlayacak. Böylelikle AVM’de gezinirken beğendiğiniz markaların indirim fırsatlarından anında haberdar olup faydalanmak mümkün…

      • Devam eden kupon fırsatları:
      • Lidyana: %10 indirim
      • Altincicadde: %10 indirim
      • Zizigo: %15 indirim


Hemen Kazan: beruby’de sadece alışveriş yaparken değil alışveriş yapmadan da kazanç sağlayabileceğiniz onlarca fırsat var!
Örneğin bir siteye kayıt olarak, video izleyerek, oyun oynayarak ekstra kazançlar sağlanabiliyor.

      • Devam eden “Hemen Kazan” fırsatları:
      • N11 Üyelik Kampanyası: 0.30 TL
      • Turknet Başvuru Kampanyası: 0.50 TL
      • Pembe Panjur Üyelik Kampanyası: 0.30 TL








Hiç yorum yok

Yorum Gönder

"Yapıcı" olduğu sürece her türlü eleştiriye açığım. Yalnızca beğeninizi ifade etmek zorunda değilsiniz pek tabii; ama, yazar(lar)ı ya da yorumcuları kıracak, incitecek tarzda yorumlar yazmaktan kaçınmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

© L'Arc-en-ciel
Maira Gall
L'Arc-en-ciel - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.