Basın Bülteni: Zoya Oje Yeni Serisi -Cashmeres&Satins


24 Ocak 2014 Cuma

KIŞ RENKLERİNİN ASALETİ, ZOYA CASHMERES & SATINS SERİSİNDE
Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak sıcacık renkler,
 ZOYA Cashmeres & Satins Serisi ile ellerinizde

Zoya Oje’nin yeni kışlık serisi Cashmeres & Satins ile soğuk kış günlerinde sıcak renkleri ellerinizde taşıyarak şıklığınıza şıklık katın.


Kaşmir yumuşaklığı ve saten parlaklığı ile Zoya Oje’nin yeni kış serisi, içinizi ısıtacak renkleri ile kışın daha renkli geçmesine yardımcı olacak.


Siyahlarla kullanacağınız sıcak şarap kırmızısı Zoya Livingston, karamel tonlarına uyum sağlayan sütlü kahve Zoya Flynn, kahverengine çok yakışan çikolata rengi Zoya Louise, kamuflaj yeşili Zoya Hunter, jean ile kullanacağınız Zoya Sailor ve ışıltılı kırmızılar, simlerle Zoya Cashmeres & Satins serisi bu kış ellerinizde modayı yaşatacak.





Tüm seçkin eczane ve parfümerilerde..

Zoya Oje : 36 - TL







4 yorum

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Renkler şahane cidden :) benim il basın bülteni yayınım yayınlamanın yada yayınlamamanın avatajı dezavantajı var mı danışmak istedim ;)

    YanıtlaSil
  3. Bir dezavantajı yok Hayattan Payetler :) Avnatajı ne olabilir, firmayla iletişim halinde kalmanızı sağlayabilir. Onun dışında başka bir avantajını ben bilmiyorum :) Sevgiler!!! Başak

    YanıtlaSil

"Yapıcı" olduğu sürece her türlü eleştiriye açığım. Yalnızca beğeninizi ifade etmek zorunda değilsiniz pek tabii; ama, yazar(lar)ı ya da yorumcuları kıracak, incitecek tarzda yorumlar yazmaktan kaçınmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

© L'Arc-en-ciel
Maira Gall
L'Arc-en-ciel - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.