Basın Bülteni: Orogold Cosmetics -Ankara Cepa Özel Lansman!


23 Ocak 2014 Perşembe

Orogold Cosmetics'ten Ankaralılar'a güzel bir haber var!

Orogold 24K Cosmetics, Ankara Cepa'da Boyner Onunde sizi bekliyor...
Orogold Cosmetics, 24 - 27 Ocak 2014 tarihleri arasinda Ankara Cepa'da cilt bakim etkinligi duzenliyor. Ucretsiz cilt bakimlari ve size ozel hediye OROGOLD 24Karat Vucut Bakim kremi icin Boyner onundeki Orogold standina ugrayin... 

Ayrica   24 ayar altinli DMAE Streching kremin icerdigi 
 C ve E bitkisel karisim ile cildinizi nemlendirip besler. DMAE Streching krem'i de yuzde 15 indirimli de alabilirsiniz...


Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasınıönleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm. Kleopatra'nın 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın  hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma  etkisi de yaratıyor. 

Tüm cilt tipleri için  ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  bayanlar için doğallığı ve ışıltıyı en ön planda tutuyor.

OROGOLD Ürün satış noktaları : Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara ) ,

Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM ) , Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)

Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır. 

Not 2: CILT BAKIMI YAPACAK ESTETISYEN: FILIZ OZYIGIT: 0530 459 61 62 yi arayarak onceden geleceginiz saati de soyleyebilirsiniz.







1 yorum

  1. MERHABALAR;

    Antalyada kapanan lüks bir kozmetik mağazanın ürünlerini satmak istiyorum uygun fiyatlara.Mağaza kapandığı için ürünler depoda bekliyor ve onları uygun fiyatlara satmak istiyorum.Ürünler Dünyaca ünlü lüks OROGOLD Cosmetics ürünleridir.Ürünler tamamen orjinal ve sertifikalı kutuludur.Bandrollu ve seri numaralıdır.İthalatçısı belli.KISACASI ORJİNAL ÜRÜNLERDİR.

    Amerikan Dünyaca ünlü çok pahalı bir kozmetik markasıdır.Türkiye'de harvey Nichols, Douglas vb yerlerde ürünleri inceleyebilir fiyatlarına bakabilirsiniz.

    Ürünler uygun fiyatlara verilecektir.Çünkü mağaza kapandığı için ürünler depoda duruyor boşboşuna ve ürünleri değerlendirmek uygun fiyatlara elden çıkarmak istiyorum o yuzden aşağıda OROGOLDUN ana sitesinde göreceğiniz ve almak isteyeceğiniz ürünleri %50 %60 %70 daha ucuza vereceğim.


    http://www.orogoldcosmetics.com/ bu sıteden ıstedığınız ürünleri belirleyebilir ürünlerin fiyatlarına bakabilirsiniz.Gördüğünüz fiyatlara%60,%70 indirim yapıyorum.Ayrıca bikaç ürün alanlara hediye ürün veriyorum.


    ARKADAŞLAR ben ANTALYADA İKAMET EDİYORUM.Ürünleri ister elden alın veya aldırın,ister sanalpazar.com ya da Sahibinden.com üzerinden alın ya da ptt kapıda odemelı...Hiç farketmez...Ürünlerim sıfır orjinal ürünler en ufak memnuniyetsizliğinizde geri alırım.(Bugüne kadar öyle birşey olmadı:)

    İLETİSİME GEÇMEK İSTEYEN OLURSA YUKARIDAKİ OROGOLDUN SİTESİNDEKİ ÜRÜNLERİN %80'i VARDIR.BANA ULAŞIP ÜRÜNÜ SÖYLEMESİ YETERLİDİR.ELİMDE 1000'e yakın Orogold ürünü var.Toplu almak isteyen olursa çok çok uygun fiyatlara ürün verebilirim.

    ARKADAŞLAR sanalpazar REFERANSLARIMA BAKIN OROGOLD SİPARİŞİ VEREN UYELERİN YORUMLARI VARDIR.Ürünler gerçek mi diye komik sorular soranlar var.ORJİNAL OROGOLD COSMETICS ÜRÜNLERİDİR.

    REFERANS:
    http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?view=sale_receive&user_id=281593

    SAYGILARIMLA

    (HER TÜRLÜ SORU SORMAK İSTERSENİZ ÇEKİNMEDEN 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ veya mesaj mail atabilirsiniz)Antalya'da bulunan kişilere ürün teslimatı elden yapılır.
    0536 596 96 88 (Satın almak veya tavsiye almak için arayabilirsiniz)
    xmanteo@hotmail.com

    YanıtlaSil

"Yapıcı" olduğu sürece her türlü eleştiriye açığım. Yalnızca beğeninizi ifade etmek zorunda değilsiniz pek tabii; ama, yazar(lar)ı ya da yorumcuları kıracak, incitecek tarzda yorumlar yazmaktan kaçınmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

© L'Arc-en-ciel
Maira Gall
L'Arc-en-ciel - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.